Långa dagar!

Det har varit väldigt långa och dåliga dagar denna veckan eller kanske inte så dåliga men tråkiga! Har inte hunnit blogg för just nu vill jag bara tänka på att bli frisk tills turkiet och bara slappna av. Som sagt har jag jätte jätte ont i halsen och det är så typiskt för när vi åker till turkiet har det gått två veckor efter skolan börjat och man brukar alltid bli sjuk då och der är sant. Igår nar jag kom hem ville jag bara gå och lägga mig jag var så trött och det hade blivit lite sådär i skolan.
 
 
Men när jag kom hem åt jag lite sen åkte jag och pappa till ridskolan och det var rikigt roligt för vi galloperade mycket och jag fick kontroll över henne för förra gången fick hon bestämma halva passet så nu är det nog tänkte jag och det lönade sig. Jag lärde mig faktiskt något nytt! Framdelsvändning! Vilket innebär att hästen ska stå stilla med frambenen och bara förflytta sig lite. Sen ska ryttaren trycka till med t.ex. vänsterskänkel om den ska vända till vänster från höger. Det var jätte roligt. Men man blev trött och svettig.
 
 
Så jag tvingade pappa att han skulle gå in i affären för att jag var för svettig! Och köpa lite chips och en dricka till mig hehe. Så när jag om hem blev det tacos och sen en fredagsmys kväll framför tv! Men filmen make it or break it.
Den är jätte bra och jag tycker värkligen att ni ska kolla på den. Och idag har jag spelat match och ska nu fortsätta se på filmen! Vi ses! //Annie
 

Jag orkar inte mer!

ÅÅ vad jag är trött! idag har det varit en lång dag! Helt okej men var väldigt hungrig eftersom det var salviafisk idag. Sen kom jag hem och var helt utmattat och fick skynda mig att äta tills vi skulle till musikskolan! Min musiklärare ringde förra veckan på onsdag och sa att jag börjar spelar på tordag klockan 5 nästa vecka. Så mamma släppte av mig sedan åkte hon för att köpa glass.
 
 
Sen insåg jag att den var 10 över 5 så då började jag undra varför han inte kommit och sagt till mig att komma in. Så jag sms mamma och hon berättade att jag skulle vänta 5 min och sen kommer hon om han inte kommit än. Så jag väntade sen kom mamma och vi kollade om han var i sitt rum för att jag inte vågade kolla hehe. Men det konstiga var att han inte var där. Så vi gick till en gubbe som jobbade där (Han var jätte jobbig för man hörde inte vad han sa och han var påtränglig) Så vi fick hans telefon nummer så vi kunde ringa min flöjt lärare i bilen.
 
 
Så vi gick till bilen och sen åkte vi till ica för att köpa glass till mig och när vi kom fram tog mamma fram hennes mobil och sen ringde hon och han sa att han hade ringt alla andra fast inte kom fram till mig så det började nästa vecka för att hans son börjar dagis så han måste vara med. Men det lät mest som att han glömde ringa för mamma sa att hon inte haft något samtal som inte kom fram. Aja nu ska jag ta och sluta detta inlägg eftersom det blir så sjukt långt nu och nu ska jag kolla på vm hehe. Vi ses! //Annie
 

Piano!!

Hej hej
Igår fick jag reda på att jag kommit in på piano. Och jag har stått i kö och väntat på attfå komma in i snart ett år nu tror jag. Jag kommer spela på tisdagar och hon som jag ska ha som lärare (jag vet vem...) kommer komma till min skola då och jag kommer gå från lektionen då och det är lite tråkigt och vi har NO också men det går nog bra. Nästa onsdag så kommer vi ju åka till Turkiet så jag hinner med den första piano lektionen (på tisdagen den 2 sep.) men inte andra för då är vi i Turkiet. 
Hare så bra! ;)
//Andrea