Pepparkaksbak

 Hej hej
Nu är klockan snart 21 så jag måste gå och lägga mig men jag ville
bara berätta att imorgon kommer lite bilder på när jag och Annie bakade pepparkakor
för att jag inte riktigt har orkat idag för jag är så himla trött sedan helgen så jag har legat i sängen
och vilat och sett på film.. Jag grät typ 5 gånger av den filmen (såg två haha) för den var så bra!!
/Andrea
Älskar denna bild!

God eftermiddag<3

Nu är klockan 1 och jag ska iväg till Olivia och hjälpa henne med Obelix, sedan ska vi kolla på SIHS och lite sådant. Vi har precis varit i kyrkan och det var väl helt ok. Idag ska jag inte göra så mycket annat utan mest plugga och sådant ;) Hoppas ni har det bra för nu måste jag gå.. :) Vi ses! //Annie
Olivia och Obelix :)

28 November 2013 - 28 november 2015

...Wow..2 år??Hur är det möjligt, för 2 år sedan ungefär denna tiden på kvällen satt jag och Andrea i soffan och skapade en blogg, med ett väldigt konstigt namn ;) Vi har haft mot och framgångar men vi har haft väldigt roligt, från de mest konstigaste till de tråkigaste inläggen har vi ändå kommit såhär långt! Jag är stolt över både mig och Andrea att vi kunde komma såhär långt, tänk er att vi var 10 år när vi skapade bloggen??
 
 
Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, men jag är bara chockad att vi kunde komma såhär långt utan att sluta, även fast Andrea funderar på att skaffa en egen blogg också men vi får se hur det går med det.. Det är en sak som jag har funderat på från andra bloggar är varför bloggar ni? Jag "vet"  att folk vill kunna gå tillbaka till för 2 år sedan och kolla på hur deras liv såg ut då... eller snarare kanske 5 år. För det är en stor skillnad på 2 år! Jag vet inte riktigt hur vi ska kunna fira detta men på något sätt så!
 
Motgångar:
Jag tänkte berätta om lite saker som har varit dåligt de senaste 2 åren...
-Soccan såldes(ägarens val ;))
-Jag var alltid rädd när jag red
-Jag och Andrea bråkade mycket..
-Lion försvann...
 
Framgångar:
-Jag har tävlat 5 gånger!
-Jag har blivit mindre rädd när jag rider
-Skolan går toppen
-Jag hoppade 90 cm för första gången
-Jag har lärt känna väldigt viktiga personer i mitt liv<3
 
Såklart är det väldigt mycket mer, men jag tog det viktigaste. Min värld har förändrats tack vare bloggandet och jag vill att det ska fortsätta med att utvecklas, vi är inte riktigt framme än :) Men målet är inom räckhåll ;)
 
2 år på bloggen och nu siktar vi på det 3:e <3 Älskar er! Vi ses! //Annie
Twins Forever<3