Halloween och Felicia

Hej hej
Förlåt för att jag inte uppdaterade något från halloween eller så men vi kom hem 20 över 22 typ och både jag och Annie var jättetrötta och orkade inte skriva något och idag har Felicia varit här hela dagen så jag ville liksom inte vara oförskämd och bara blogga men vi hade jättekul och spelade Wii, pest eller kolera, tjuv och polis (brädspelet), rita o gissa, scharader och massa annat så det var en bra dag.

Imorgon ska vi till kyrkan och jag ska förbereda lite för skolan och göra några inlägg för veckan som kommer och lite annat men nu är jag super trött så jag ska sova nu!
Godnatt❤️🙆🏼
/Andrea


Sov över!

Jag sa ju i förrgår att jag skulle till Emma och fota lite, det blev så att när jag skulle cykla hem så började vi tänka på att jag kanske sova över hos Emma. Så hon cyklade hem med mig och hämtade lite saker hemifrån och sedan cyklade vi tillbaka i mörkret! Jätteläskigt och vi höll på att ramla i diket hela tiden så vi typ kissade på oss xD. Vi somnade typ 1.... och vaknade runt 8. Väl igår så red jag Acke och jag fotade väldigt mycket så jag ska redigera de.
 
 
Sedan var vi lite bara och igår kväll cyklade jag hem och skit vad jag saknar Emma och hennes skratt xD men det var verkligen jättekul att vara tillsammans och vi snapade varandra på väg hem eftersom vi cyklade olika väger och gud vad jag skrattade!! Nu håller jag och Andrea på att sminka oss till Fridas halloween party och det ska bli jättekul! Vi ses! //Annie
Jag bjuder på en oredigerad bild på Emma och Acke<3

Dansuppvisning | Sena inlägg | Städa

Hej hej
Nu sitter jag i soffan och kollar på Hela Sverige bakar. Jag vet att det bara blir sena inlägg men jag glömmer bort det på dagarna... 
Jaja idag har mamma och jag städat, alltså storstädat men eftersom vi bara var två hann vi bara tvättstugan och farstun men vi tar resten i helgen för jag och Annie ska ju åka på Halloween party imorgon (fredag) kl.15 så vi hinner inte städa för att vi ska ju sminka oss och klä upp oss.
Nu ikväll åkte pappa och jag till stan för att kolla på när Independance academy (dansskolan jag går på) uppträdde och när vi kom dit skulle de precis börja och det var jättemånga där men inga bänkar och då tänkte jag "Oj, jag kommer aldrig att klara att stå här i en timme" men helt plötsligt efter 3 dansnummer hade det gått 1 timme och 15 min och de var verkligen superbra!! Man säger ju att tiden går fort när man har roligt haha. Eftersom vi var i stan fick jag ett bra tillfälle att testa mina nya skor och jag älskar de för jag fick inte alls ont och de är super sköna att stå i länge för jag stig ju där ca en timme.
/Andrea
Imorgon kommer det många bilder från min kostym men de kommer 15.00 för jag vill inte avslöja någonting för mina kära vänner! (På partyt😃)