mår alldeles PEST!.....

 
Heeeej hheej.
jag är så ledsen att jag inte uppdaterat sedan i söndags så jag skäms över det men nu ska jag försöka komma tillbaka igen.
 
Somsagt så har jag jue ett konto där jag kan måla av vem som helst och jag skulle måla av en tjej som är ett år yngren mig men jag har haft så sjukt mycket att göra denna veckan och jag ska berätta vad jag hra gjort denna veckan och ni kommer se att det finns lediga dagar men de är mina ända lediga dagar och dem vill jag bara slappa på....
 
Ja att ni började läsa detta kanske... beror på titeln och ja jag mår inte alls bra! jag har värsta magontet och huvudvärk. Men nog om det och till min vecka.
 
Måndag: 8.45-13.35 skola, matte läxa, Engelska läxa, packa till imorrn.
Tisdag: 8.45-15.00 skola-friluftsdag i ishallen och idrottens hus, vila.
Onsdag: 8.45-13.35 skola, dans, fotboll
Torsdag: 8.45-15.00 skola, ledig + läxor som inte är gjorda.
Fredag: 8.45-15.00 skola, såg på film, var jätte trött.
 
japp det var min vecka!
 
nu ska jag snart äta lite mat så hare bra!
/Andrea
 
 

Tillbaks..

..jaha nu är man tillbaka då. Hehe... Vi har ju varit borta ungefär en hel vecka. Men nu får det vara nog. Har varken haft ork eller tid till att sätta mig vid datorn. Det ända sättet att blogga på är datorn eller mobilen men det tar sån himla tid för datorn att värma upp och mobilen är för liten.
 
 
Jaja idag är det lördag och det är ridning om ungefär en timme så vi ska åka om en halvtimme. Vi har tiori så vi behöver bara komma 10 min tidigare. Så det är bra. Hade velat haft hoppning idag för det är en sak som jag inte har berättat.. Anledningen till att jag inte berättat är för att det inte är självklart....Jaaag skaa för första gången vara med på en cm-hoppning!! Ska vara med på Ida 70 cm och är skit närvös.
 
 
Har ju bara varit med på blåbärshoppningar på 40cm och 50cm och nu ska jag vara med på cm hoppning på 70cm!! Ska bli både spännande och nervöst. Men det kommer säkert gå bra. Vi ses! //Annie
 

Monday!

Hej! Nu är det måndag igen då! Har kommit hem från skolan för länge sedan. Stekte amerikanska pannkakor och har precis satt mig vid datan och ska spela lite sso men först tänkte jag bara skriva några inlägg! Idag har jag inte gjort så mycket! Ska bara göra engelska läxan och göra en so uppgift.
 
Tack så jättemycket för alla som kikar in på bloggen!! ♥
Vi ses //Annie