Datanördar

♦Hej♦
Nu sitter jag och Annie i soffan och nördar våra datorer ;)
Det är jätteskönt att ha höstlov och bara relaxa lite och Mellansystern Hanna har kommit hem så
det blir lite tråkigt.. hon tar tv:n HELA tiden.!!
Vi är själva hemma så vi tyckte vi kunde få lite lyx, vi gjorde mikrokaka!
 
Jag kommer lägga ut ett recept på microkaka imorrn så att ni får hem och baka lite! ;)

Hos oss är det värsta höstvädret alltså typ regn och att det blåser storm varje dag!
 
Nu vill jag fortsätta mysa med Annie så ni får vänta tills imorrn för ett till inlägg!
 
//Andrea♥

Höstlov!!!

Nu är det äntligen höstlov och det ska bli så skönt! jag räknar med att måndagen börjar höstlovet och ni kanske börjar räkna på fredan vad vet jag. Idag ska jag inte göra så mycket alls jag tänkte berätta lite om igår.
Jag vaknade 8 och gick upp åt och allt sådant. Sedan åkte jag och pappa till kajsa ( Hans medryttar häst) Som han håller på att lastträna. Och igår skulle de på en träning på uddetorp men man kan säga att det inte gick så bra hehe.
 
 
Vi kom dit satte på transporten på bilen och gick för att hämta henne i hagen och sedan borstade och satte på transportskydden och täcket och så. De har ingen bom på sin transport eller någon skiljevägg så man måste stänga ibak direkt vilket jag inte orkar ifall hon skulle vilja backa. Så vi var lite smarta och satte ett grimskaft ibak som jag skulle kunna sätta fast och sedan ta upp lämmen. Så första gången gick hon upp men hade fortfarnde hovarna på lämmen men jag brydde mig inte så jag försökte snabbt sätta fast grimskaftet.
 
 
Men hon fick den under svansen så hon fattade inte vad som gick på gång. Så jag försökte snabbt flytta grimskaftet men glömde av att jag skulle sätta fast grimskaftet först men jag fick bara inte in den i hålet så hon fick panik och började backa/snubbla så jag var tvungen att släppa grimskaftet och hoppa undan. Sen försökte vi och försökte men hon bara vägrade så vi fick avvika och åka hem. Det var ganska tråkigt men det är bara att träna tills nästa helg då hon också ska till uddetorp. Men vi åkte hem fikade lite och sedan åkte jag till LRK och kollade när storhästarna tävlade dressyr och Olivia var skrivare så jag åkte hem med dem sedan medan pappa åkte till uddetorp och kollade på träningarna istället för att vara med.
 
 
Det blev en ganska lång eller aa väldigt långt inlägg haha. Vi ses! ♥Annie

Två år!!

Nu har vi haft chili i två år!! Egentligen det 18! (Lion också) Hon är fortfarande en sömntuta!



//Annie