Vildhästar!

Hej hej. Idag tänkte jag prata lite om vad jag tycker om vildhästar! Detta inlägget hade jag kunna sitta med i timmar men jag ska försöka göra det kort. Jo när jag säger att jag ska skriva om vildhästar undrar ni säkert vad jag menar, jo det ska jag berätta. Det finns ju hästar som är vildhästar och hästar som är ridhästar. Och för att göra detta kort så måste jag först fråga vad tycker ni om att hästar tas från vildmarken och blir t.ex. Ridskolehästar? Tycker ni det är ok? 
 
 
Det tycker inte jag! Det är en sak med hästar som föds på en gård eller som ridhästar men en helst annan sak med de hästar som tas från sin flock och blir ridhästar! Det är djurplågeri! Jag hade väldigt gärna slutat rida om detta tar stopp! Skulle ni det?? det var allt för mig vi ses!! //Annie Menar inte att vi ska släppa ut alla hästar i vildmarken. Utan sluta ta de från vildmarken!!
 
 

Sjuk😭




S/o till Filip 🎀👌
/Andrea❤️
Harry Potter är så bra är på sidan 112 och började igår.

Gokväll!

Hej,hej. Skrev ju i mitt senaste inlägg vad jag gjort under dagen, så det kan jag ju inte berätta nu... 
Så jag tänkte att jag skulle fråga er vad ni skulle vilja läsa om på bloggen under påsklovet. Vi har ju påsklov vecka 14 och vi kommer vara hos våran farmor VÄLDIGT långt hemifrån. Fortfarande i Sverige då men. Vi har nästan inget internet, kanske bara så att vi kan lägga ut nåt.
 
Jag tänkte skriva en dagbok på anteckningar eller nåt som jag sedan kan skriva på bloggen sen. Men vad skulle ni då vilja läsa, för isåfall måste jag börja göra tidsinställda. Får vi inga tips så kommer vi inte lägga ut nåt på hela veckan! Så vi ses //Annie
Får inte nog av denna bild! Lånad från Olivia