Gott nytt år!!

Nu är det nyårsafton och snart dags att åka till torget och kolla
på fyrverkerier hihi. Vi brukar inte fira nyår men idag skulle vi bara för
min och Andreas skull åka och kolla på fyrverkerier. Hoppas ni får en
underbar kväll och gott nytt år. Ganska kort inlägg men det är ju nyår så jag har inte så mycket att säga. Vi ses!
//Annie
PS: Imorn kommer jag lägga ut årsresume. Så ni får se det.
 

Sjukt tråkigt!

Asså jag har sjukt tråkigt och vet igentligen inte varför jag gör detta inlägg, antagligen för att hålla mig road eller når haha. Fick skriva om detta inlägg för att nåt knasigt hände (är väldigt arg nu). Hoppas ni har haft en underbar dag det har inte jag. Har haft väldigt tråkigt. Hade jag haft minecraft på datan hade jag varit road men nu har jag ju inte det! Aja har tittat på film typ hela dagen.
 
Kollade på shrek 1, shrek 4, rädda willy 1. Så har inte haft sådär roligt om man säger så. Imorn ska jag iaf till Olivia och filma henne och sockan när det rider i paddoken. Ska bli skönt att få komma ut lite från datan och tv. Nu har jag tänt lite ljus har ett glas med vatten och en dvd Looney tunes att kolla på. Så vi ses! //Annie
Från looney tunes men lånad från google.

2 dagar kvar av 2014!

Ja nu är det bara två dagar kvar av 2014. Tänkte göra en sån där årsresume om det heter så! Ska kolla upp det och det kommer nog upp imorgon hihi. Idag blir en väldigt chill dag. Ska laga ett hål i mina byxor, Äta, kolla på film och blogga. Men jag kan ändå inte fatta hur fort det här året har gått. Jag minns knappt nåt från det. Men ska försöka skramla ihop lite till bloggen. Kommer nog bli jätte tråkigt men men. Det är ju alla mina inlägg hehe.
 
Nu ska jag försöka få lite gjort, Ha en fortsatt trevlig dag! Vi ses! //Annie♥
Bild lånad från google